Laadukkaat korjaamopalvelut Joensuusta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HeisCar Oy tarjoaa laadukkaat korjaamopalvelut ja autojen varaosat Joensuussa. Samoissa tiloissa kanssamme toimii Fixus-varaosaliike, joten saamme tarvittavat varaosat ja lisävarusteet nopeasti. Laitamme kuntoon alustan ja jarrut, voimansiirron ja kytkimen, jäähdytyksen ja lämmityksen sekä autosähkön. Saat meiltä myös lisälämmittimien huollot ja korjaukset! Jos autossa on vielä määrittelemätön vika, vianetsintäpalvelumme auttaa!

Fixus-autokorjaamon laadukasta palvelua

Olemme osa Fixus-autokorjaamoketjua, ja tarjoamme kattavat huolto- ja korjauspalvelut kaikille automerkeille. Meiltä löytyy myös laaja valikoima laadukkaita varaosia. Autokorjaamomme toimii kätevästi samassa rakennuksessa Fixus-autotarvikeliikkeen kanssa. Joko olet tutustunut monipuolisiin palveluihimme?

Jos autosi ei mennyt katsastuksesta läpi, ota vikaluettelo mukaasi ja tule autokorjaamollemme Joensuuhun. Hoidamme autosi kuntoon siten, että katsastuksen läpäisy on taattua. Henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään lisää palveluistamme – ota yhteyttä ja varaa aika. Teet sen helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Yhteystiedot

Kun autoon tulee vika

Auto säilyy hyvässä kunnossa, kun sen huoltaa säännöllisesti. Joskus kuitenkin eteen saattaa tulla yllättävä tilanne ja auto menee rikki. Syynä voi olla esimerkiksi kolari tai tekninen vika. Joskus vian syy ei ole selvillä ja tarvitaan vianhakua ennen korjausta. Teemme vianhaut tehtaiden omilla laitteistoilla ja järjestelmillä. Käytössämme on viimeisimmät diagnostiikkaohjelmistot, joiden avulla aivan uusimpienkin mallien ongelmakohdat saadaan selville. Auton vikadiagnostiikan avulla löydetään auton viat sähköongelmista käynnistysvaikeuksiin. Saamme selville muun muassa auton kamerassa, parkkitutkassa tai iskunvaimentimissa olevan vian.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!