Alusta ja jarrut kuntoon Fixus-autokorjaamoissa – palvelemme Joensuussa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HeisCar Oy Joensuusta kuuluu kotimaiseen Fixus-autokorjaamoiden ketjuun. Saat meiltä aina laadukasta ja hinnaltaan kilpailukykyistä käsittelyä autollesi. Palvelumme kattavat esimerkiksi alustan ja jarrujen huollot. Pidä ajoturvallisuudesta huolta ja tuo autosi meille! Palvelemme tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Alustan ja jarrujen huollot

Teemme auton alusta- ja jarrutyöt valmistajan merkkikohtaisten ohjeiden mukaisesti. Korin jäykkyyden ja alustan ominaisuuksien parantumisen johdosta tukinivelet ja jarrujen osat joutuvat rasitukselle. Renkaat, jarrut, alustan kumiosat ja nivelet kuluvat ja niitä täytyy huoltaa, jotta ajoturvallisuus säilyy.

Tarjoamme esimerkiksi:

  • iskunvaimentimien vaihdot

  • laakereiden ja pyörälaakereiden vaihdot

  • jarrunesteiden vaihdot

  • jarrujen huollot ja korjaukset

  • rengastyöt

  • aurausten säädöt.

  • jousien, pallonivelten, tukivarsien ja helojen vaihdot

Auton korjauksen yhteydessä voimme tehdä myös määräaikaishuollon, käyttää autosi katsastuksessa tai suorittaa myös muita huoltotoimenpiteitä.

Kysy lisätietoja!

Monipuolista korjaamopalvelua

Saat meiltä korjaamopalvelut ja autojen varaosat moneen eri tarpeeseen Joensuussa. Pistämme kuntoon alustan ja jarrut, voimansiirron ja kytkimen, jäähdytyksen ja lämmityksen, takavetopyörästön sekä autosähkön. Saat meiltä myös lisälämmittimien huollot ja korjaukset! Jos autossa on vielä määrittelemätön vika, vianetsintäpalvelumme auttaa!


Jos autosi ei mennyt katsastuksesta läpi, ota vikaluettelo mukaasi ja tule autokorjaamollemme Joensuuhun. Hoidamme autosi kuntoon siten, että se läpäisee katsastuksen varmasti. Henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään lisää palveluistamme – ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Varaosat saman katon alta

Toimimme samoissa tiloissa Fixus-varaosaliikkeen kanssa, joten saamme tarvittavat varaosat, tarvikkeet ja lisävarusteet nopeasti. Laajaan valikoimaamme kuuluvat myös kemikaalit, työkalut ja kiinnitystarvikkeet.

Pyydä lisätietoja