Vianetsintä autohuoltamoltamme Joensuusta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HeisCar Oy on osaavien tekijöiden autohuoltamo Joensuussa. Meillä on käytössämme alan kehittyneimmät laitteet ja useiden automerkkien sähköiset järjestelmät, joiden avulla paikannamme autosi vian. Osaavat korjaajamme korjaavat vian nopeasti kuntoon ja autosi on taas valmis tien päälle!

Vika selville luotettavasti

Teemme autojen vianhaut tehtaiden omilla vianhakuun tarkoiteluilla laitteistoilla ja järjestelmillä. Käytössämme on valmistajien uusimmat diagnostiikkaohjelmistot, jonka avulla aivan tuoreimpienkin mallien viat saadaan selville. Olemme erikoistuneet Volvon, Renaultin, Dacian, Skodan ja Mitsubishin vikadiagnostiikkaan.

Auton vikadiagnostiikan avulla löydämme esimerkiksi käyntihäiriöiden, moottorin häiriövalojen, sähköjärjestelmien, valaistuksen ja ABS-ajonvakautusjärjestelmän viat.

Vian luotettava löytyminen yhdellä kertaa säästää aikaa ja rahaa. Vältät kalliit korjaamolaskut, joita voi aiheutua väärien asioiden korjaamisesta. Autosi ei myöskään seiso huollossa useita eri kertoja.

Kysy lisätietoja!

Huoltotarpeen selvittäminen

Aiemmin autoissa käytettiin pelkästään määräaikaishuoltoja. Nyt osa autovalmistajista on luopunut uusimmissa malleissaan kiinteistä huoltoväleistä ja siirtynyt tarpeen mukaiseen huoltoon. Tällöin auton oma järjestelmä valvoo kulutusosien kuntoa ja käyttöaineiden tilaa. Voit tarkistaa autosi huoltotarpeen huoltoilmaisimen kuvista tai tulla luettamaan huoltotarpeen liikkeeseemme Joensuuhun. Samalla annamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen huollosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kattavat korjaamopalvelut

Jos autossasi on vika, pistämme sen kuntoon ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan. Korjaamopalvelumme kattavat alustan ja jarrut, voimansiirron ja kytkimen, jäähdytyksen ja lämmityksen, takavetopyörästön sekä autosähkön. Saat meiltä myös lisälämmittimien huollot ja korjaukset!


Jos autosi ei mennyt katsastuksesta läpi, ota vikalista mukaasi ja tule autokorjaamollemme Joensuuhun. Hoidamme autosi kuntoon siten, että se läpäisee katsastuksen varmasti. Henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään lisää palveluistamme – ota yhteyttä!

Pyydä lisätietoja