Jäähdytyshuolto Fixus-liikkeestä Joensuussa

Yhteystiedot

HeisCar Oy tarjoaa jäähdytyshuollot ja lämmityslaitehuollot autoilijoille Joensuussa. Kuulumme kotimaiseen Fixus-liikkeiden ketjuun, joka on tunnettu ammattitaitoisesta palvelustaan ja laadukkaista varaosistaan. Varaa aika huoltoon – ota yhteyttä jo tänään!

Ilmastointihuollot kaikille merkeille

Auton ilmastointilaite tulee huoltaa säännöllisesti, vuoden tai kahden vuoden välein. Ilmastointihuoltoa tarvitaan, sillä kosteuden tiivistyminen ja kylmäaineen väheneminen heikentävät ajan kuluessa ilmastointilaitteen tehoa, ja ilman huoltoa laite saattaa mennä kokonaan rikki.

 

Ilmastointihuoltomme pitää sisältää kylmäainepuhdistuksen ja täytön sekä ilmastointijärjestelmän öljyntarkastuksen ja lisäämisen tarpeen mukaan. Pelkkä kylmäaineiden lisääminen ei siis riitä, vaan ilmastointilaite pitää myös puhdistaa, jotta läpikulkeva ilma pysyy puhtaana.

Kysy lisätietoja!

Lisälämmityslaitteet autoihin

Polttoainekäyttöisellä lisälämmittimellä auton moottori ja sisätilat saadaan lämpiämään kovallakin pakkasella etukäteen. Pääset tien päälle siten, että auto on jo valmiiksi lämmin. Lisälämmitin on laite, joka aktivoi autosi oman lämmityslaitteen puhaltimen. Lisälämmitin muodostaa lämmintä ilmaa, josta se ohjautuu auton omia lämmityskanavia pitkin auton sisätiloihin.

 

Asennamme, huollamme ja korjaamme polttoainekäyttöiset lisälämmittimet eri merkeiltä. Valikoimamme kattaa Volvon, Eberspächerin ja Webaston laitteet. Saamme laitteet ja tarvittavat varaosat nopeasti. Liikkeemme sijaitsee samoissa tiloissa Fixus-varaosaliikkeen kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuolista korjaamopalvelua

Saat HeisCar Oy:ltä kaikki tarvitsemasi korjaamopalvelut ja autojen varaosat. Huollamme ja korjaamme alustan ja jarrut, voimansiirron ja kytkimen, jäähdytyksen ja lämmityksen, takavetopyörästön sekä autosähkön. Saat meiltä myös lisälämmittimien huollot ja korjaukset! Jos autossa on vielä määrittelemätön vika, vianetsintäpalvelumme auttaa!


Saat meiltä osaavaa palvelua, laadukkaat varaosat ja kilpailukykyiset hinnat. Henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään lisää palveluistamme – ota yhteyttä!

Yhteystiedot