Autosi määräaikaishuolto ammattitaidolla Joensuusta

Yhteystiedot

HeisCar Oy tekee autojen määräaikaishuollot kaikille automerkeille Joensuussa. Noudatamme valmistajien huolto-ohjelmia ja pidämme huolta siitä, että autosi saa myös pohjoisten olojen vaatimaa käsittelyä. Käytössämme on useiden eri valmistajien sähköiset huoltokirjat, joihin merkitsemme suoritetut huoltotoimenpiteet. Olemme Fixus-autokorjaamo, joka toimii saman katon alla Fixus-varaosaliikkeen kanssa. Varaa aika määräaikaishuoltoon jo tänään!

Määräaikaishuolto pitää autosi kunnossa

Auto tarvitsee huoltoa siinä missä mikä tahansa muukin tekninen laite. Osat kuluvat tai hajoavat käyttökelvottomiksi. Määräaikaishuolto ehkäisee vikojen syntymistä ja takaa auton paremman toimivuuden. Määräaikaishuollot myös auttavat huomaamaan kehittymässä olevat viat hyvissä ajoin .

Teemme autojen määräaikaishuollot noudattaen valmistajan huolto-ohjelmaa ja käyttämällä alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia, valmistajan hyväksymiä varaosia. Näin autosi takuu pysyy voimassa. Varaa aika määräaikaishuoltoon Fixus-liikkeeseemme Joensuussa! Me huollamme autosi ammattitaidolla ja pohjoisen vaativien olosuhteiden tuomat erityishaasteet huomioiden.

Kysy lisätietoja!

Pikahuollot ja kokonaisvaltaiset huollot

Palveluihimme kuuluvat sekä pikahuollot että kokonaisvaltaiset, koko auton kattavat huollot.

Saat meiltä ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan muun muassa:

  • määräaikaishuollot

  • jakohihnan vaihdot

  • öljynvaihdot

  • vaihteistoöljyn vaihdot

  • automaattivaihteiston öljynvaihdot

  • jarru- ja jäähdytinnesteen vaihdot

  • ohjaustehostimen öljynvaihdot

  • nelipyöräsuuntaukset.

  • dieselhiukkassuodattimen vaihdot ja puhdistukset

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Käytämme sähköistä huoltokirjaa

Monissa uusissa autoissa on käytössä sähköinen huoltohistoria ja huoltokirja. Tällöin huollot rekisteröidään autoon ja valmistajan sähköiseen huoltotietokantaan. Sähköistä huoltokirjaa käyttävät esimerkiksi kaikki VAG-konsernin autot, BMW, Ford, MB ja Mazda.


Kun tuot autosi meille huoltoon, huolehdimme siitä, että huolto dokumentoidaan tarkasti sähköiseen huoltokirjaan. Näin auton huoltotiedot säilyvät paremmin tallessa ja tulevat huoltotoimenpiteet on helppo havaita.

Pyydä lisätietoja