Kytkinhuollot ammattitaidolla Joensuussa

Yhteystiedot

HeisCar Oy on Joensuussa toimiva Fixus-autokorjaamo, joka toteuttaa kytkinhuollot vahvalla ammattitaidolla. Huollamme kaikki automerkit valmistajien huolto-ohjelman mukaisesti ja käytämme vain laadukkaita varaosia. Varaa aika huoltoon jo tänään – ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Huollamme voimansiirron ja kytkimen

Kytkimen kesto ja ikä riippuu auton käyttötavasta. Kaupunkiajo kuluttaa kytkintä enemmän kuin maantieajo. Säännöllisellä kytkinhuollolla ja kytkinremontilla voit välttyä loppuun kuluneen kytkimen aiheuttamilta vaurioilta ja kalliilta remonteilta.

 

Tuo autosi huoltoon Fixus-liikkeeseen! Ammattitaitoiset asentajamme selvittävät ensin kytkimesi kunnot ja vaihtavat sen jälkeen tarvittaessa kuluneet kytkinlevyt ja muut osat uusiin. Käytämme valmistajien vaatimukset täyttäviä varaosia ja merkitsemme suorittamamme huollot huoltokirjaan.

Kysy lisätietoja!

Fixus-varaosat nopeasti

Meillä autosi huolto sujuu myös nopeasti, sillä sijaitsemme samoissa tiloissa Fixus-varaosaliikkeen kanssa. Löydämme siten helposti tarvittavat varaosat myös autosi kytkinremonttia varten. Saat liikkeestämme paitsi varaosat, niin myös muut auton tarvikkeet ja lisävarusteet. Laaja valikoimamme kattaa myös kemikaalit, työkalut ja kiinnitystarvikkeet. Kaikki myymämme tuotteet ovat taattua Fixus-laatua!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaikki korjaamopalvelut saman katon alta

Autokorjaamostamme Joensuusta saat saman katon alta auton määräaikaishuollot ja kaikki tarvittavat korjaukset. Huollamme alustan ja jarrut, voimansiirron ja kytkimen, jäähdytyksen ja lämmityksen, takavetopyörästön sekä autosähkön. Teemme myös lisälämmittimien huollot ja korjaukset! Jos autossa on vielä määrittelemätön vika, selvitämme asian vikadiagnostiikan avulla.

Varaa aika korjaamollemme jo tänään. Henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua! Pystymme palvelemaan sinua tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Yhteystiedot ja ajanvaraus